Hoe lang we weg nog blijven

maandag 27 juni 2011

Bijna onderweg

De van Rijsjes hebben nu echt allemaal vakantie. Zo ook de schildpadden van Nigel. Die zitten in Costa Alphen a/d Rijn. De koffers worden gepakt en de vliegtuigstoelen zijn gereserveerd. Morgen om deze tijd komen we al aan in Londen. Marieke is als enige nog hard aan het werk. Bert komt nog bij van een weekend TT en allen zijn in de gloria in verband met de geboorte van hun nichtje Eliza. Vanaf deze kant heel hartelijk gefeliciteerd voor de ouders Mark & Sophie en de rest van de familie. De timing kon eigenlijk niet beter. Het dagje later vertrekken van de Koninkjes komt nu wel heel goed uit.
Voor onze volgers die een reactie willen plaatsen. Het gaat als volgt. Tekst invoeren bij reactie plaatsen. Vervolgens kies je reageren als: anoniem. Daarna kies je voorbeeld en moet je een woord overtypen. Als je dit gedaan hebt kan je het bericht verzenden. Er zit mogelijk een vertraging in, hetgeen ik zelf heb ervaren.

Vanaf deze kant wensen we een ieder die eveneens op vakantie gaat een goede vakantie  en voor onze volgers veel Blog plezier.

Jan-willem