Hoe lang we weg nog blijven

zondag 3 juli 2011

What a beautiful day!

Ja hoor het lukt! We worden steeds meer relaxed. We hebben allemaal lekker uitgeslapen. Het was gisteren natuurlijk ook een vermoeiende dag dus we hadden afgesproken vanochtend lekker rustig aan te doen. Na een lekker ontbijt (zelfgebakken croissantjes) lonkte het zwembad en de jaccuzi. Het was prachtig weer dus we gingen lekker op de bedjes liggen en zwemmen. Na een hele worstelpartij lag ik eindelijk op mijn luchtbedje. Nou, je raadt het al..... met Daan in de buurt lig je er ook zo weer af :).
We hebben echt genoten vanochtend. Toen gingen we ons allemaal douchen en omkleden want we hadden honger!!!!!!!!! Op naar de Subway voor een heerlijke lunch. Hier hebben we allemaal een lekker broodje uitgekozen. Daan had een broodje met  Beef, chips en een groen drankje. Brrrrrr.
Daarna gingen we (met onze gratis kaartjes, we blijven (Nederlanders) naar Boggy Creek voor een Airboatride. Een hele belevenis. Eerst moesten we nog poseren/acteren voor een actiefoto. Heel erg leuk is die geworden. We moesten allemaal gehoorbescherming op want de Airboat maakt, zeker als die hard gaat, erg veel lawaai.
Het is wel een rare gewaarwording. Hard over het moeras scheuren. Soms maakte de driver scherpe bochten en dan moest ik me even vast houden, held die ik ben.

Maar ik heb al heel veel overwonnen want ik vind het steeds minder eng die alligators. We zagen in het water een grote alligator liggen. Die had ons toch zo maar kunnen aanvallen. Gelukkig zaten Daan en Nigel aan de kant dus die hadden ze in ieder geval eerst gepakt. Ook zagen we nog 2 kleine alligators. Die vond ik bijna schattig.
Hierna gingen we nog boodschappen doen want vanavond gaan we lekker BBQ'en. Het is een hele onderneming om met 7 mensen boodschappen te doen en dan ook nog te zorgen dat je alles hebt. Dat valt niet mee. Waar zijn mijn Digros ondernemingen gebleven? In een half uurtje uit en thuis :).
Maar nu zijn de kinderen heerlijk aan het zwemmen en mijn medevakantiegenoten lekker aan de voorbereiding van de BBQ en ik zit met een neutje te typen. Kan het nog beter?

Groetjes van Marieke
The Sunshine State!!!!!!!!!!

Toen ik terugkwam was het nog zo heet in the sunshine state (dat rijmt) dat ik lekker gelijk mijn zwembroek heb aangetrokken en in het zwembad sprong. Ik nam een lekkere Oranje Fanta en ging in de Jaccuzi zitten en genieten.
Jammer genoeg hebben we vandaag niet in een Mall gelopen maar we hebben 's ochtends lekker kunnen uitslapen en daarna de Airboat naar de alligators.

Na het zwemmen hadden we de BBQ. Lekkkkkkkkkkker. Als toetje ijs, meloen en natuurlijk marshmellows. Dat was het verslag van Daan voor Wenda, Eliza, Sophie, Mark, Charlotte, Opa en oma + Opa en oma.