Hoe lang we weg nog blijven

maandag 11 juli 2011

Heerlijk, dat water!

Na een gezellige avond gisteren was het vanochtend weer vroeg dag. Wij hebben nog niet vaak zo'n vakantie gehad waarbij we zo vaak de wekker zetten. Dit trouwens tot ontevredenheid van de kids. Maar als ze moeten kiezen... We doen natuurlijk zulke leuke dingen!Vandaag gingen we opnieuw naar een waterpark. Blizzard Beach.
In dit waterpark heeft een sneeuwstorm gewoed en overal vind je nog resten sneeuw en smeltende ijspegels. Ook hoorde je af en toe gejodel en het het liedje Frosty de rednose snowman en Jinglebells. Heel apart want het was prachtig weer :).

Nadat we weer een lekker plekje hadden gevonden met genoeg ligbedden (heel belangrijk voor mij) gingen de jongere ouderen eerst lekker met de banden dobberen. We kennen nu de techniek om te gaan zitten dus dit geeft geen problemen meer. We vonden dit zo lekker dat we er gelijk maar een 2e ronde aan vastgeplakt hebben. Nienke en Nigel waren inmiddels de glijbanen al aan het verkennen. Bij sommige glijbanen was het heel erg druk dus die sloegen ze nog maar eerst over. Na een korte pauze zijn we met zijn allen naar de familie afdaling gegaan (meer iets voor mij). We gingen met een grote band met zijn allen een glijbaan af. Nou, ik vond het hard genoeg gaan. De andere zijn nog een keer gegaan en ik heb ze (in de schaduw) opgewacht.

Na een korte lunchpauze ging iedereen weer glijen, dobberen of liggen.
Later in de middag werd het wat rustiger in het park. Helaas begon het ook te regenen. Maar we hadden natuurlijk geleerd van ons vorige bezoek aan een waterpark en we hadden de spullen droog gelegd en een vuilniszak meegenomen. Het was inmiddels al 18.00 uur maar doordat het zo lekker rustig werd konden mijn vrienden en familie nog wel van de hele snelle glijbaan af. Het ging inmiddels lekker doorregenen maar we zaten droog. Toen kwam de eerste bliksemflits. We dachten, het zal toch niet gebeuren......... Maar dus wel! Ze waren bijna aan de beurt en toen moest iedereen het water uit.

Jammer, jammer, jammer.... maar we komen nog wel een keer terug (of niet).

Na snel aankleden zijn we door de regen, gelukkig ging het niet zo hard, naar de auto gegaan en hebben we onderweg pizza en broodjes gehaald. Uitgebreid gekookt dus.

Nu aan een lekker bakkie Colombiaanse koffie. Ine en ik achter de computer en de mannen en de kinderen (jullie raden het al) in het zwembad. Waar ze zin in hebben? Bert en Jan-Willem zoals gewoonlijk met een bakkie koffie en een likeurtje en Nienke met een warme chocalade melk.

Morgen houden we het 's ochtends lekker rustig. Iedereen blij, lekker uitslapen!

Groetjes van Marieke