Hoe lang we weg nog blijven

zondag 17 juli 2011

Rust en nog meer rust

Vandaag was het niets meer dan rust. We kwamen er laat uit. We zouden naar het strand gaan maar aan de kust zou het de hele dag regenen. Wij kwamen er al laat uit maar Nienke is de onverslagen winnaar. Zij verscheen omstreeks 12.30 uur. Ze had geen enkele reden meer om moe te zijn, maar na een beetje wakker te zijn geworden waren dit haar eerste woorden. "Ik ben nog moe". Hoe kan dat.

De hele dag bij de villa gebleven. Bert en ik probeerden nog weg te komen om naar een Warbird museum te gaan. Een museum met oorlogsvliegtuigen. Helaas bleek deze in de afgelopen jaren naar Georgia te zijn verplaatst. Hebben wij weer. Nu weet ik niet waar deze staat ligt, maar om Florida uit te komen ben je al een dag bezig. Laat maar zitten dus. Verder moesten er nog boodschappen gedaan worden en had ik nog een politiepet te ruilen. De sheriff office was niet binnen te komen en de Kissemmee policeforce was alleen door de week open en dan nog maar vier uur op een dag en dat is niet veel. 2 uur in de ochtend en 2 uur in de middag. Helaas dus nog niet tot een ruiling gekomen.
Daarna nog maar even boodschappen gedaan. We hopen de laatste. Bij het afrekenen werd ons doodleuk verteld dat we niet bij de betreffende kassa mochten afrekenen, omdat we meer dan 10 goederen hadden. Onze fast passes voor Disney werkten hier niet.  Had je dat niet even eerder kunnnen zeggen, St.mm. D..s. Wij nog onze verontschuldigingen aanbieden met de mededelingen dat we silly dutchmen waren. Gelukkig werd er afgerekend. Ze kon ook niet anders want wij hadden de boodschappen niet van de band gehaald. Zo waren wij dan ook weer.
In de avond nog een heerlijke BBQ en tussendoor en daarna lekker zwemmen. Wat is het leven toch mooi.
Wij zijn nu echt aan het aftellen en Bert en Marieke hebben nog een hotel geboekt voor donderdag.

Nog drie dagen te gaan. Wat gaat de tijd snel. Morgen nog de laatste Disney waterpark dag. We gaan vroeg weg en mogelijk blijven we de regen voor. De weersverwachting is goed, maar in het huricane seizoen weet je het kennelijk nooit.

Jan-Willem