Hoe lang we weg nog blijven

maandag 6 juni 2011

Blog gemaakt.

Ik ben op een geweldige manier bezig om een blog te maken voor de vakantie. De voorbereidingen volgen zich in sneltreinvaart op. Van Anita begrepen dat de laatste spaceshuttle begin juli gaat vetrekken. Ik hoop dat we daar bij mogen zijn al is het toch weer afwachten of het daadwerkelijk gaat gebeuren. In het verleden is een lancering eerder gecancelled.
Inmiddels hebben we de auto`s gehuurd, zijn de Disney tickets binnen en zitten we dagelijks over onze vakantie na te denken en vooral te fantaseren.

Het kan niet anders dan dat het fantastisch gaat worden.

Jan-Willem

8 opmerkingen:

  1. He man leuk gedaan, ziet er goed uit. Groetjes Bert

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit ziet er allemaal veelbelovend uit! Erg leuk gedaan, ook de opmaak en achtergrond van het blog. Je zou evt. een blokje volgers kunnen toevoegen zodat je volgers automatisch updates krijgen.
    Heel veel plezier gewenst beide families,
    groeten Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk! We gaan jullie met z'n allen volgen! Dus leef je uit en plaats alles. Als ik jullie niet meer spreek HEEL VEEL PLEZIER IN FLORIDA! Groetjes, Lea van Es

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Helemaal leuk, we gaan jullie zeker volgen!
    En als de lancering nu eventjes wordt uitgesteld... (zal de aller laatste zijn )zien we jullie daar misschien nog wel. Mocht ik jullie niet meer spreken,..heel veel plezier!
    Gr Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi lieve kinderen. Natuurlijk gaan we jullie volgen. Heel veel plezier in Amerika. Maar ik zal ook weer blij zijn als jullie thuis komen. Gemeen he!
    Groet Henk & Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi allemaal,
    Ik wens jullie allemaal een goede reis en prettige vakantie toe. Doe voorzichtig en kom weer veilig thuis.
    Groetjes Jenny

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi hoi

    het ziet allemaal super leuk uit
    VEEL PLEZIER!

    groetz Aldona

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi allemaal. Wij willen jullie een hele fijne en prettige vakantie wensen. Wij gaan jullie zeker volgen. Groetjes, Frank, Inge, Kevin en Rick

    BeantwoordenVerwijderen