Hoe lang we weg nog blijven

zondag 17 juli 2011

Rust en nog meer rust

Vandaag was het niets meer dan rust. We kwamen er laat uit. We zouden naar het strand gaan maar aan de kust zou het de hele dag regenen. Wij kwamen er al laat uit maar Nienke is de onverslagen winnaar. Zij verscheen omstreeks 12.30 uur. Ze had geen enkele reden meer om moe te zijn, maar na een beetje wakker te zijn geworden waren dit haar eerste woorden. "Ik ben nog moe". Hoe kan dat.

De hele dag bij de villa gebleven. Bert en ik probeerden nog weg te komen om naar een Warbird museum te gaan. Een museum met oorlogsvliegtuigen. Helaas bleek deze in de afgelopen jaren naar Georgia te zijn verplaatst. Hebben wij weer. Nu weet ik niet waar deze staat ligt, maar om Florida uit te komen ben je al een dag bezig. Laat maar zitten dus. Verder moesten er nog boodschappen gedaan worden en had ik nog een politiepet te ruilen. De sheriff office was niet binnen te komen en de Kissemmee policeforce was alleen door de week open en dan nog maar vier uur op een dag en dat is niet veel. 2 uur in de ochtend en 2 uur in de middag. Helaas dus nog niet tot een ruiling gekomen.
Daarna nog maar even boodschappen gedaan. We hopen de laatste. Bij het afrekenen werd ons doodleuk verteld dat we niet bij de betreffende kassa mochten afrekenen, omdat we meer dan 10 goederen hadden. Onze fast passes voor Disney werkten hier niet.  Had je dat niet even eerder kunnnen zeggen, St.mm. D..s. Wij nog onze verontschuldigingen aanbieden met de mededelingen dat we silly dutchmen waren. Gelukkig werd er afgerekend. Ze kon ook niet anders want wij hadden de boodschappen niet van de band gehaald. Zo waren wij dan ook weer.
In de avond nog een heerlijke BBQ en tussendoor en daarna lekker zwemmen. Wat is het leven toch mooi.
Wij zijn nu echt aan het aftellen en Bert en Marieke hebben nog een hotel geboekt voor donderdag.

Nog drie dagen te gaan. Wat gaat de tijd snel. Morgen nog de laatste Disney waterpark dag. We gaan vroeg weg en mogelijk blijven we de regen voor. De weersverwachting is goed, maar in het huricane seizoen weet je het kennelijk nooit.

Jan-Willem

3 opmerkingen:

  1. Wij zitten hier in Nederland ook in het regenseizoen. Het is de laatste dagen (weken) alleen maar regen en wind, en bovendien ijn de temperaturen laag. Regelmatig gaat de kachel aan, 's avonds, maar in het weekend ook 's middags al.
    Het is voor alle Nederlandse schoolkinderen te hopen dat het in ieder geval na volgend weekend wat beter wordt, want tot die tijd is het helemaal niets.
    Of je moet natuurlijk naar Spanje of Italie gaan, want waar wij naar toe gaan heb je voor wat het weer betreft helemaal niets te klagen.
    Het gaat voor jullie al opschieten.
    Marieke/Bert, laat even precies weren met welke vlucht je aankomt, anders zou je maar staan te wachten met alle koffers. En als er dan niemand komt.
    Hier is alles goed. Wenda kijkt ook uit naar de vakantie, want ze heeft het de laatste tijd heel druk gehad.
    Geniet nog van de laatste dagen en tot ziens weer.
    Dag allemaal

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo allemaal!
    Dit is eigelijk ee P.S je.
    Bert en Marieke,halen wij jullie op bij de vertrek-of de aankomsthal?
    Rust maar lekker verder uit,vooral Nienke onze tere zonnebloem.Geniet er van.
    Groetjes! Aad.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha daar,

    Over het weer ga ik het niet meer hebben , maar ben blij dat ik 1 hoog woon . Dat zegt genoeg.

    Nienke is aan het voorslapen , want eenmaal thuis moet ze als haar ouders aan het werk zijn al het huishoudelijke werk gaan doen en dat is bij het idee alleen al vermoeiend. Hoewel Daan natuurlijk ook wordt ingezet en Nigel bij Ine en Jan /willem.
    Overmorgen Charlotte 21 jaar wat we met wat familie zullen vieren .Wat gaat de tijd toch snel ..Ik ben weer hersteld van nachtje Eliza. Vannacht heerlijk geslapen , ja ben ook geen 21 meer.

    Fijne dag voor zo , raar idee dat die hier alweer halverwege is .

    Groeten Wenda

    BeantwoordenVerwijderen