Hoe lang we weg nog blijven

donderdag 30 juni 2011

Aangekomen

Gisteren door Aad en Wil op Schiphol afgezet. We waren er rond 13.00 uur, dus ruim op tijd.Bij de bagage drop-off van de economy class staat een enorme rij, balen!!
Gelukkig komt er een grondstewardess alle passagiers voor Amerika doorsturen naar vertrekhal 3.Daar konden we direct doorlopen. Nu konden Daan en Marieke eindelijk een lekker luchtje kopen en Nienke een origineel hoesje voor haar Blackberry.
Om 14.10 begon het pre-boarden en vrij kort daar achteraan konden we al aan boord.
Met een kleine vertraging van ca. 20 minuten zijn we vertrokken richting Miami. Onderweg zijn we uitstekend verzorgd door de bemanning, de maaltijden waren goed binnen te houden, dit in tegenstelling tot onze eerdere ervaring toen we naar Zuid-Afrika vlogen. Genoeg te drinken gekregen en helaas niet kunnen slapen. Op Miami was het even zoeken naar de rental cars. Buiten zagen we een aantal shuttle bussen die naar de rental cars gingen, dus daar maar ingestapt. Bij het rental car station was de balie van Sixt zo gevonden. Het duurde alleen even voordat alle gegevens waren ingevuld, want het computersysteem was uitgevallen. Om ongeveer 21.00 uur gingen we op weg met onze Chevrolet Impala en we arriveerden op schema (volgens de navigatie) om 00.55 uur. Jan Willem en Ine stonden ons al op te wachten. Heel even wat gedronken en daarna van een welverdiende nachtrust genoten. Vanochtend heerlijk ontbeten op het gemak..... Tot later!!

3 opmerkingen:

  1. Nou dat is fijn om te lezen,jullie zitten er maar decadent bij.Hoe is het weer,hebben jullie al een duikje genomen?Geniet er van, allen de groeten. Wil en Aad.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo koninklijke Rijsjes en reizende Koninkjes,

    Fijn om te weten dat weer iedereen goed is aangekomen ook al had het voor de Rijsjes wat voeten in aarde. Wanneer gaan jullie foto's plaatsen??

    Groetjes van ons allemaal,
    Lea

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De foto's volgen zo! Luie mannen :)
    Groetjes, Marieke

    BeantwoordenVerwijderen