Hoe lang we weg nog blijven

donderdag 30 juni 2011

Shopping day


JW, Nigel en ik hebben gisteren een lekkere rustige dag gehad. Omdat we helemaal geen eten in huis hadden zijn we gaan lunchen-ontbijten bij Subway. De footlong broodjes waren wel groot maar smaakten heerlijk. Je wordt wel direkt voor allerlei keuze´s gesteld, welk soort broodje? hoe groot? welke topping? welke saus? menu of niet? Met andere woorden..... welkom in de States. Iedereen is wel supervriendelijk en maakt een praatje. Met een goed gevulde maag zijn we boodschappen gaan doen bij Publix. Op ons gemakkie zijn we door de superschone winkel gelopen en hebben onze kar aardig gevuld. Nigel ging helemaal los toen hij al de verschillende Oreo koekjes zag. Dat belooft nog wat als dit in Nederland in de verkoop gaat. Nigel wordt fan number one. Toen we uit de winkel kwamen was het inmiddels gaan regenen. De rest van de middag zijn we lekker in het huis gebleven, hebben wat gelezen en in de games room Air Hockey gedaan. In de avond hebben we lekker buiten gegeten op het overdekte terras terwijl het buiten nog steeds regende. De temperatuur daartegen is geweldig. Rond een uurtje of 20.00 uur stortte Nigel in en is op de bank in slaap gevallen. Ook wij hadden moeite om wakker te blijven maar we moesten natuurlijk wakker blijven om onze vrienden te begroeten. Gelukkig waren ze mooi op tijd en kon onze gezamenlijke vakantie eindelijk beginnen.

Vanochtend waren we allemaal weer vroeg uit de veren. Rond 7.30 uur liep iedereen weer door het huis. De kids hebben allemaal een duik genomen in het zwembad. Helaas zit het weer niet echt mee en is het nog steeds bewolkt en regenachtig. De temperatuur is wel lekker warm. Na een lekker ontbijtje zijn we met z'n allen op weg gegaan naar de Florida Mall. Gelukkig hebben Bert en Marieke navigatie in de auto en kunnen wij rustig volgen. Na een half uurtje zijn we er en kunnen we lekker shoppen. Het is niet zo heel erg druk en er zijn zoveel winkels. Nienke en Daan hebben allebei Van's gekocht (jawel, die populaire stoere puber schoenen,en die we vroeger gympen noemden) en Nienke ook nog een sexie doorkijk shirtje (het is best wel fris met de airco), Nigel 2 Adidas shirts en JW ook een aantal leuke shirts. Ikzelf heb me laten verleiden om een nagelset te kopen zodat je nagels gaan glanzen alsof er nagellak op zit. De prijs begon bij $65,00 maar uiteindelijk kon ik het kopen voor $ 25,00. We zullen wel zien of het werkt..... Nienke en ik gaan het vanavond uitproberen. Ook het eten tussen de middag was een ervaring op zich. Een foodcourt met wel 15 verschillende afhaaldingen. Overal kon je proeven. Nienke heeft zich tegoed gedaan aan Noedles met Chicken Bourbon, Daan, Nigel, Bert en Marieke hebben wat gehaald bij KFC en JW heeft een lekkere Griekse salade gegeten en ik een sandwich. JW en ik hebben onze eerst Starbucks cappucino gedronken. Ik vond het heerlijk maar het viel JW een beetje tegen. De Wienermelange bij Annelies vindt hij lekkerder. Verder nog in een heuse M&M winkel terecht gekomen.
Dat je van dat soort smarties nog een winkel vol kan maken.Buiten viel het water met bakken uit de hemel, net Nederland! Nog wat boodschappen gedaan bij de Aldi die aan de overkant van de Mall lag (niet zoveel keuze als gisteren maar wel lekker goedkoop) en weer richting ons huis. We eten vanavond lekker thuis (kip, gebakken aardappels, groente en sla). De Koningkjes zijn natuurlijk best wel moe na de reis en JW van het opblijven. We gaan het niet laat maken vanavond.
Ine

4 opmerkingen:

  1. Je moet niet ALLES geloven wat ze schrijven hoor. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey there! Fijn dat jullie allemaal goed zijn aangekomen! Wat hebben jullie een vervelende plek uitgezocht zeg! Het is ook een beetje een feest van herkenning. Die supervriendelijke mensen, die enorme keuze uit van alles en nog wat. het is allemaal groot, groter, grootst:)
    En meteen maar van alles gescored lees ik:).
    Ik ben bang dat jullie een hele nare vakantie zullen hebben, maar troost je het duurt maar 3 weken!! Lieverds, veel plezier en geniet er van!

    Liefs,
    Riet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi allemaal, lekker geslaagd op zo'n eerste shopdagje, dat er nog maar veel mogen volgen, haha. Die M&M store is leuk heh?
    Vanaf maandag zien de weersvoorspellingen er wat beter uit en kan het z'n naam Sunshine State waar maken. Misschien een tip; bij Kennedy space center is veel overdekt.
    Het klinkt allemaal erg gezellig zo met z'n allen, heel veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lekker zo'n kijk, doe en shopdag. Die M&M shop,ik verbaasde me er ook voor de eerste keer over, zoveel kleurtjes, en prullaria hiervan.
    En het kopen van die shirtjes , héél herkenbaar, die is leuk en die, en die......

    Je verhaal leest in ieder geval lekker weg.

    groetjes,
    Wilco

    BeantwoordenVerwijderen