Hoe lang we weg nog blijven

vrijdag 22 juli 2011

1 dagje Miami!

Nou, we zijn blij te horen dat Ine, Jan-Willem en Nigel weer veilig thuis zijn. Bert is nu ook alle koffers aan het tillen om te kijken of de koffers niet te zwaar zijn :). Wij hebben net gedouched, eten de laatste Doritos en drinken nog wat en gaan over een uurtje naar de luchthaven.


Na een redelijke nachtrust (Nienke en ik vonden het wel lastig om door te slapen) zijn we vanochtend op pad gegaan. We hebben ontbeten bij Cracker Barrel. De kinderen pancakes (met appel en slagroom) en wij meergranenpancakes met bacon en ei. Errug lekker maar errug veel.
Hierna zijn we naar het Biscayne National Park gegaan. Dat was maar 15 minuten rijden en is aan zee. Het zag er fantastisch uit maar dat vonden de muggen ook. In Orlando hebben we praktisch geen mug gezien maar hier......Je kon geen pas lopen of er zaten muggen op je. Vooral voor Nienke heeft dit als gevolg dat ze in 5 minuten tijd volledig onder de bulten zat. Het waren gewoon bergen. We zijn gelijk naar de Pharmacie gereden en hebben zalf en pillen gekocht. Het hielp gelukkig gelijk. Maar we wilden toch wat van Miami zien en zijn naar Miami Beach gereden. Heel bijzonder. De grote wolkenkrabbers aan de Haven en dan zo'n heerlijk strandje. Het water was gewoon warm. Alsof iedereen er in heeft gep......


We hebben heerlijk een paar keer gezwommen en na een mooie striptease weer terug naar het hotel. We gaan zo op weg dus. Dit is het laatste verhaal uit Amerika.
Groetjes van de Koninkjes
Marieke

1 opmerking:

  1. Dit is onze laatste reactie. De volgende keer dat wij elkaar spreken is heel direct.

    BeantwoordenVerwijderen