Hoe lang we weg nog blijven

zaterdag 16 juli 2011

Nog eentje dan, om het af te leren :)

Vanmorgen was ik redelijk op tijd wakker (rond 9 uur) en ging er gelijk uit. Tot mijn verbazing lag Ine al heerlijk in een ligstoel bij het zwembad in het zonnetje. Ze had afgesneden door haar eigen badkamer met uitgang op het terras. Toch bijzonder dat wij deze kamer niet hebben. We waren net een dag te laat. Lekker hoor, badpak aan en meteen in het zonnetje. Zo 's ochtends is het nog niet zo heet. Het blijft toch apart, zo voor het ontbijt al lekker zwemmen en zonnen.
We hadden de plannen namelijk al doorgenomen.
Vanmiddag zouden we naar de Florida Mall gaan. De kinderen wilden heel graag nog wat kopen en wij, volwassenen, hadden daar ook wel zin in. Gezien de tijd hebben we ons opgesplitst en inderdaad, allemaal goed geslaagd. Wel moet gemeld worden dat Ine deze vakantie helemaal niets voor zichzelf heeft gekocht. Wat een tevreden vrouw!


Na de Mall gingen we gelijk door naar Old Town. In Old Town zijn leuke winkelstraatjes met souvenierwinkeltjes e.d. Ook is er een grote kermis maar aangezien wij Disney gewend zijn, konden de kids hiernaar fluiten... De parkeerplaats voor de old timers was al aardig vol gelopen.


Daarna hebben we lekker gegeten bij Denny's Diner. Een echte Amerikaanse diner.




Maar wij gingen voor de auto's. Op zaterdagavond in Old Town is een parade van Oldtimers. Maar natuurlijk geen happening in Amerika zonder het volkslied. We konden niet zien, wie het zong maar de dame die het zong, zong het wel mooi. Ik had natuurlijk liever Nick en Simon gehad maar je kan niet alles hebben. Iedereen sprong in de houding.




De militairen met de hand aan het hoofd en de echte chauvinisten met de hand op het hart. Heel apart. Dan kijken wij toch echt even rond want dit zie je in Nederland niet.


Hierna begon de parade. Echt de mooiste auto's kwamen voorbij. Nou ben ik geen autofreak maar zelfs ik vond het ontzettend leuk om te zien. Zeker als dit alles begeleid wordt met onweer en regen...... Ja, jullie raden het al. Als wij een uitstapje doen, eindigt het bijna altijd met onweer en regen. Enorme plassen weer en rennen naar de auto. Gelukkig hadden we alle winkeltjes al gezien dus het was jammer dat het regende maar geen probleem.

Nu zijn we thuis en hebben we elkaars aankopen bewonderd. Ik heb lekker een bakkie koffie bij me staan, gebracht door mijn lieve zoon Daan. Morgen weer een nieuwe dag met hopelijk lekker weer want we gaan naar het strand!






Groetjes van Marieke

4 opmerkingen:

  1. Regen is niet zo erg als je er geen last van hebt, dus als je klaar bent met boodschappen enz.
    Wat dat betreft zal je je thuis voelen als met vakantie, want dit was een heel slechte week voor de vakantiegangers in Nederland, en volgende week wordt minstens zo slecht. Elke dag wordt regen voorspeld en er zal - waarschijnlijk - geen zonnetje te zien zijn.
    Voorlopig is het gelukkig nog niet zo ver, want jullie hebben nog een flink aantal dagen te gaan.
    Op het ogenblik is Eliza bij ons, ze heeft vannacht bij Wenda geslapen en Wenda moest vanochtend werken.
    Mark en Sophie zijn dus nu - tot 11.00 uur - kinderloos.
    Dan merk je weer hoe gemakkelijk ze is, Op het ogenblik slaapt ze, maar ze heeft Wenda wel aan de gang gehouden. Ze was wakker vannacht, en Wenda dus ook.
    Het is wel een wondertje hoor, zo'n hummeltje.
    We zijn weer benieuwd naar het verslag van de volgende dagen, en op het ogenblik heb ik niets meer te melden.
    Dag allemaal, een knuffel van ons.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo verwende mensen!
    Eliza wordt nu gezoogd (flesje!).lekker scheetje.
    Alles gaat hier zo z,n gangetje.Maya komt vandaag ook weer thuis met de caravan.Ze had de 2e week pet weer.
    Heeft J.w.nog politiepetten kunnen ruilen? Een F.B.I pet lijkt me wel gaaf!Of zo,n jack met grote letters op je rug.
    Ik zou zo zeggen:hou je lekker rustig,geniet verder lekker van alles.
    Groetjes aan iedereen.
    Aad.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. H en J
    Fijn dat jullie zo'n leuke vakantie hebben.
    Wij leven helemaal mee en genieten van de leuke verhalen .
    Herman vooral wannneer er foto's van oude auto,s verschijnen.
    Groetjes aan allemaal en geniet er nog even van.
    Herman en Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ha familie,s
    Het is nu echt aftellen he , maar jullie hebben genoeg gedaan voor 10 vakantie,s .Wel geinig dat het elke keer eindigd met regen en onweer , misschien wat luider het volkslied zingen of zo iets . Ik heb vannacht overleefd , Eliza sliep de hele avond en na de laatste fles dacht ze : dat is gezellig . dus bleef wakker tot 3 .00 uur . Pim en ik waren gesloopt . Vooral omdat 5.30 uur de wekker ging . Maar Sophie en Mark zijn naar Harry Snotter geweest en even de stad in . gezellig hebben ze het gehad . Was lang geleden . Verder is het hier raar weer , flink veel regen en dan weer de zon . Gelukkig zit ik niet in een tentje maar in mijn eigen paleisje

    Veel plezier op het strand , ZONDER regen

    Groeten Wenda

    BeantwoordenVerwijderen