Hoe lang we weg nog blijven

vrijdag 15 juli 2011

Typhoon Lagoon op herhaling

Omdat we gisterenavond allemaal heeeel laat in bed lagen begon onze dag vanochtend pas rond een uurtje of 11. Na op ons gemakkie ontbeten te hebben vertrokken we na de middag naar Typhoon Lagoon omdat iedereen van ons dit waterpark het leukste vindt. Op de parkeerplaats stonden we al ver achteraan dus we vreesden het ergste, druk...........maar gelukkig viel dit heel erg mee en hadden we snel op een mooi plekje weer allemaal een ligbed of stoeltje. De kids waren niet meer te houden en gingen direkt richting water want het was inmiddels al weer aardig heet. Bert en JW gingen eerst met onze (bij ons vorig bezoek gekochte) refill bekers een nieuwe sticker kopen zodat we de hele dag met 2 bekers zoveel drinken konden halen als we op konden, we blijven natuurlijk wel Nederlanders alles lekker goedkoop. Bert vroeg aan een medewerkser of die stickers daar verkocht werden en toen kreeg hij 2 stickers gewoon helemaal gratis en voor niks (speciaal voor Frank, weet je nog bij het Scrabble?). Ik stond er zelf bij anders had ik het niet geloofd hoor. Ze zei."It's all yours, Honey". Hij heet helemaal geen honing maar de Koning. Zal ze wat gezien hebben in onze mannen of zijn de Amerikanen gewoon aardig? Vervolgens de hele dag zoet geweest met zonnen, glijden en dobberen. Maar we zijn natuurlijk weer in een waterpark dus het ging
weer.................. regenen. Gelukkig waren we nu wel voorbereid en alle spullen verdwenen in de vuilniszakken en wij lekker het zwembad in. Deze keer geen onweer en de bui waaide weer snel over zodat we er een lange dag van konden maken. Een half uurtje voor sluitingstijd vertrokken we weer richtig ons prachtige tijdelijke huis waar Bert weer heerlijk heeft gekookt voor ons allemaal. Wat smaakten de balletjes gehakt, sperzieboontjes en aardappelblokjes lekker. Er werd gevochten voor de laatste ballen. Na de inmiddels traditionele avondduik vertrokken we weer moe richting onze bedden. 
Ine

2 opmerkingen:

  1. Ben benieuwd of jullie nu veramerikaniseren of juist niet. In ieder geval zal jhe in het vervolg groot moeten blijven denken, want als een ding duidelijk is dan is het wel dat alles groot is.
    Heel duidelijk is ook dat je in het volg geen problemen meer hebt met een buitje regen. Dan zay je overigens gisteren in Nederland goed. Het is hier noodweer geweest. Ons nestje (het neste van de merel natuurlijk) in de druif is helemaal verwaaid. Erwaren 4 eitjes in, die zijn nu helemaal koud en verlaten. Het heeft ook herel hard gewaaid, want de druif lag zowat tegen de grond.
    Gisteren in de Tour de France heeft Gesink niet mee kunnen komen in de 1e Pyreneenrit. Hij is in het begin zwaar gevallen en zijn rug geeft nog te veel last. Het is toch wel een karakterman hoor.
    Bij Feyenoord zijn ze nu de wonden aan het likken, maar de tendens in de berichtgeving is toch wel dat het misschien voor Feyenoord niet zo slecht is dat het voor de competitie breekt. Er zijn wat candidaten, bijv. Van Gaal (vlgs. mij niet serieus), Koeman, Huub Stevens, J.P. van |Gastel en vooral ook Van Hanegem. Qua geld zou dat allemaal moeten kunnen.
    We zien wel. Ze wachten denk ik met neslissen tot jullie weer thuis zijn, dan kan je ook meebeslissen. lle candidaten benadrukken wel dat er genoeg talent is, maar het kwam er toch niet uit bij Been.
    Gisteren is Sophie langs geweest (met Wenda en met Eliza. Het kind groeit goed en met Sophie ging het na de antobiotica ook weer beter. Geen koorts meer.
    Voor zover ik weet as er nog geen bericht van het Visser voor de boeken van Daan. Maar daar hebben nullie nog ruim de tijd voor na de vakantie.
    Overigens is het voor de mensen die dit jaar in Nederland zijn gebleven wel huilen met de pet op. Veel campïngs verregend en vooral verwaaid.
    Nu schijnt het zonnetje en dan ziet her er weer veel beter uit.
    Ik wens jullie allemaal weer een fijne dag toe en knuffels van ons )hoewel pa op het ogenblik ook nogal schrijfs is, dus hij zal ook nog wel wat schrijven.
    Dag lieverds.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou zeg,Pa is nogal schrijfs,zou je gezegd worden.
    Wil heeft weer flink gemaaid dus dat is makkelijk voor me.Jullie hebben het wel weer naar de zin gehad in dat waterpark he ? Zal wel behelpen worden met de Vlietlanden,hoewel het daar ook wel lekker kan zijn.
    Het weer knapt hier wat op,Hollands weertje. Jammer van dat merelnest,totaal verregend en verwaaid.
    Zeg,ik heb mijn dure plicht weer gedaan(1euro p/min).
    Voor nu,de groetjes van Aad. Veel plezier

    BeantwoordenVerwijderen